Благотворителен концерт на The Case (Support band: Time Jugglers)

Благотворителен концерт на The Case (Support band: Time Jugglers)

The Case @ the stage

Всичко се случи доста бързо и спонтанно. А и какво толкова да му мислиш когато става дума за хубава кауза. Ние, от The Case смятаме, че децата трябва да бъдат подкрепяни в техните желания и мечти. Няма как и да мислим по друг начин, тъй като нашият музикален път е започнал именно от детските години, благодарение на подкрепата на много хора и с цената на много труд. Всяка стъпка обаче ние е научила на много неща и си заслужава!!!

Ето защо бихме искали да дадем шанс на повече млади хора да изберат музиката и да имат шанс да се развият музикално. Затова заедно с приятелите ни от TIme Jugglers ще посвирим за вас с цел да съберем средства за деца в неравностойно положение. Всички набрани пари ще бъдат отделени в специален социален фонд на RockSchool и ще послужат за предоставянето на безплатни уроци на деца, лишени от родителска грижа. Колкото повече съберем, толкова повече уроци и занимания с музика очакват децата.

Събитието е с вход СВОБОДЕН, но ще е страхотно, ако всеки успее да задели колкото може в името на тази кауза. Благодарим ви предварително! Елате да се забавляваме заедно в The Stage, няколко дни преди всички да потеглят към морето.

АДРЕС на The Stage